Werkcontact Werving & Selectie

Ook als u op zoek bent naar nieuwe medewerkers kunt u bij ons terecht. Werkcontact zoekt en vindt voor u de medewerkers die meegroeien met uw organisatie. Voor uiteenlopende functies met de nodige verantwoordelijkheid kunnen wij via werving en selectie veel voor u betekenen.

 

Werkcontact verzorgt (desgewenst het gehele of een deel van) het werving- & selectietraject van nieuwe medewerkers op elk opleidings- en ervaringsniveau. Doordat onze opdrachtgevers zich in vrijwel alle segmenten van de arbeidsmarkt bevinden, trekken wij ook een breed scala van kandidaten aan. Ons werving & selectiebestand heeft een landelijke dekking.

 

Wij werken altijd op basis van ‘no cure, no pay’; u betaalt ons dus pas een bemiddelingsfee op het moment dat er een door ons geselecteerde kandidaat in uw organisatie wordt aangesteld.

 

Het tarief wat wij hanteren is (in tegenstelling tot elders) niet op basis van het bruto jaarsalaris, maar op basis van een standaard prijslijst die gebaseerd is op het niveau van de functie.

 

Omdat wij in staat zijn snel te bemiddelen, zijn onze tarieven aanmerkelijk lager dan elders. Bovendien kunt u nog meer voordeel verkrijgen door de opdracht exclusief aan Werkcontact te verstrekken.

 

Wilt u meer informatie of onze standaard prijslijst ontvangen? Neem dan contact op met Werkcontact, 070-345 77 63, of stuur ons een e-mail: info@werkcontact.nl.

 


wij werken altijd op basis van ‘no cure, no pay’