Onze visie

In de visie van Werkcontact heeft iedereen recht op maatschappelijke participatie. Het hebben van betaald werk is daarvoor een belangrijke voorwaarde. Werk maakt mensen zelfstandig, zorgt voor persoonlijke ontwikkeling en biedt een sociaal kader.

 

Werkcontact gaat bij het zoeken naar werk voor haar cliënten uit van de mogelijkheden en niet van beperkingen. Daarbij gaan we zorgvuldig te werk. Met een intensieve en persoonlijke intake, die resulteert in een op maat gesneden Persoonlijk Plan van Aanpak.

 

Een goede bemiddeling betekent immers dat de randvoorwaarden optimaal zijn voor een duurzame plaatsing. Daarvoor is meer nodig dan alleen een vacature, want dat is vaak het probleem niet. Belangrijker is dat de persoonskenmerken en eigenschappen optimaal afgestemd zijn op die van de functie en het bedrijf.

 

Ons team

Bemiddelaars van Werkcontact hebben een jarenlange ervaring en deskundigheid op het gebied van plaatsen van (speciale) doelgroepen op de reguliere arbeidsmarkt. Gedegen kennis van die arbeidsmarkt, bemiddelingsmethodieken en projectmanagement zijn bij Werkcontact de basiselementen voor een succesvolle bemiddeling richting de reguliere arbeidsmarkt. Daarbij maakt Werkcontact gebruik van een uitgebreid netwerk van werkgevers en deskundigen.

 

Foto: Eric Konings Fotografie

 

Het team van Outplacementbureau Werkcontact