Private Job Search

Wanneer u toe bent aan een nieuwe stap in uw loopbaan of wanneer uw mogelijkheden en wensen niet meer aansluiten op uw huidige functie, biedt Private Job Search uitkomst. Met een Private Job Search-abonnement van Werkcontact heeft u als het ware uw eigen jobhunter in dienst. Hij verdiept zich in uw cv, achtergrond en ambitie en kan op het juiste niveau met u communiceren. Onze jobhunter maakt persoonlijk met u kennis en zoekt actief naar arbeidsmarktmogelijkheden die bij uw achtergrond en ambitie passen.
 

Werkwijze

Aan de hand van een uitgebreid persoonlijk zoekprofiel wordt actief gezocht naar duurzame vacatures. Wanneer er een geschikte – vaak nog niet gepubliceerde – vacature voor u is gevonden, wordt deze aan u voorgelegd en, afhankelijk van de abonnementsvorm, wordt u aan de werkgever voorgesteld of begeleid bij het daadwerkelijk verwerven van de baan.
Omdat Werkcontact geen bemiddelingstarief in rekening brengt (werving- en selectiebureaus werken vaak met tarieven tot wel 25% van een jaarsalaris!), kan een bemiddeling nooit afketsen op een ’te hoge bemiddelingsfee’.

 

Werkcontact heeft een jarenlange ervaring en deskundigheid op het gebied van arbeidsbemiddeling in vrijwel alle segmenten van de arbeidsmarkt.
Gedegen kennis van die arbeidsmarkt, bemiddelingsmethodieken en de beschikking over uiteenlopende vacatures op alle niveau’s zijn bij Werkcontact de basiselementen voor een succesvolle bemiddeling naar een nieuwe baan. Hierdoor bent u als abonnee van Werkcontact Private Job Search altijd verzekerd van een professionele jobhunter die u met regelmaat passende vacatures voorlegt.

 

Wat kost het?

Een Private Job Search-abonnement is al mogelijk vanaf € 750,- per 3 maanden*. Bovendien kunt u het abonnement op ieder moment opzeggen.

 

Bel voor meer informatie met 070-345 77 63, mail naar info@werkcontact.nl of klik hier als u wilt dat wij contact met u opnemen.

 

 

 *  Inclusief kosten intakegesprek en exclusief BTW.

 

 

 

 

 

 

 

van onze
cliënten
stroomt 87%
uit naar de
gewenste baan