Werkcontact Executive Search

Ook als u op zoek bent naar nieuwe medewerkers voor sleutelposities kunt u bij ons terecht. Met onze persoonlijke benadering, snelheid en zorgvuldigheid hebben wij een uitstekende naam op het gebied van het zoeken en plaatsen van topmanagers en doordat onze opdrachtgevers zich in vrijwel alle segmenten van de arbeidsmarkt bevinden, trekken wij ook een breed scala van kandidaten aan. Daarbij zijn wij goed in staat te luisteren naar onze opdrachtgevers en potientiële kandidaten en hechten wij grote waarde aan discretie, zorgvuldigheid en betrouwbaarheid.

 

Wij werken altijd op basis van ‘no cure, no pay’; u betaalt ons dus pas een bemiddelingsfee op het moment dat er een door ons geselecteerde kandidaat in uw organisatie wordt aangesteld. Het tarief wat wij hanteren is (in tegenstelling tot elders) niet op basis van het bruto jaarsalaris, maar op basis van een standaard tarievenlijst die gebaseerd is op het niveau van de functie. Bij ons dus geen deftig gedoe, maar een no nonsense benadering met vooraf duidelijkheid.

 

Omdat wij in staat zijn snel te bemiddelen, zijn onze tarieven aanmerkelijk lager dan elders. Bovendien kunt u nog meer voordeel verkrijgen door de opdracht exclusief aan Werkcontact te verstrekken.

 

Wilt u meer informatie of onze tarievenlijst ontvangen? Neem dan contact op met Werkcontact, 070-345 77 63, of stuur ons een e-mail naar: info@werkcontact.nl.

 

 

 

 

 

wij werken altijd op basis van ‘no cure, no pay’