mensen beschikken vaak over verassende capaciteiten die nieuwe perspectieven kunnen openen en een nieuwe wending aan een loopbaan kunnen geven

Voor een reïntegratiebedrijf in Den Haag zijn wij op zoek naar een:

 

Vestigingsmanager m/v

 

U geeft leiding aan de vestiging. U wilt cliënten snel aan het werk helpen en onafhankelijk maken van een uitkering. U realiseert (in samenwerking met medewerkers) de gemaakte afspraken in het activiteitenplan en het managementcontract, vertaalt landelijk beleid naar beleid voor de vestiging, coördineert en plant de werkzaamheden van de adviseurs, coacht medewerkers die werkzoekenden bemiddelen, zorgt voor voldoende personeelsleden, stelt een opleidingsplan voor medewerkers vast, werft en selecteert nieuwe medewerkers, stelt een informatiebeveiligingsplan vast en onderhoudt contacten met werkgevers.

 

Samenvatting functie-eisen:
U heeft minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke managementfunctie (bijvoorbeeld in de commerciële arbeidsbemiddeling), een werk- en denkniveau op minimaal HBO-niveau, organisatorische capaciteiten, goede commerciële en communicatieve vaardigheden; u bent alert, flexibel, stressbestendig en een teamworker.

 

Sterke punten organisatie:
Veel verantwoordelijkheid, goede arbeidsvoorwaarden.

 

Standplaats:
Den Haag.

 

Status vacature:
Ingeterokken.

 

Soort opdracht/gevraagde kandidaat:
Werving & Selectie-opdracht of outplacement-kandidaat.